Login/Registracija

REŠENJE Nataša Kojić spremna da ide do kraja, evo šta sve traži radi papira

Pevačica Nataša Kojić ćerka Dragana Kojića Kebe koja se poslednjih godina uspešno bavi muzikom u Sjedinjenim američkim državama rešena je da po svaku cenu ostane preko bare. Taša je na Berkliju završila studije muzike i tamo živi već punih 13 godina, pokušavajući u međuvremenu da dobije papire za nesmetan boravak u Americi.

Pošto je to jako teško, po savetu advokata, navodno je prema pisanju medija pribegla novoj taktici i zatražila azil kao pripadnik LGBT zajednice.

-Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su verovatnoće da dobije boravak. Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je deo ekipe novog filmskog ostvarenja „Megan“, koje se prikazuje u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks. Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspeha– rekao je izvor lista Alo.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić