Login/Registracija

Ratnici, sekire, borba, i ONA kao specijalni gost: Novi spot Slađe Allegro pomera granice, pevačica predstavila prvu ekranizovanu muzičku bajku (VIDEO)

Pevačica Slađa Allegro objavila je novi spot za pesmu „Familija“, koji zasigurno pomera granice, te se slobodno može reći da je pravi kratkometražni film.


Pored viking ratnika, borbi, specijalni efekata najveća zvezda spota je zapravo Slađina ćerka Mila Dragaš, koja ima posebnu ulogu u spotu.

– Ideja da se Mila pojavi u spotu je naravno mog producenta Sharana, „mozga“ čitave operacije. On je od samog početka projekta u spotu video Milu. I mislim da smo zaista napravili pun pogodak što se ona pojavila u spotu – priča pevačica.


Slađa takođe ističe da je spot rađen u realizaciji i po ideju njenog producenta Sharana koji se trudi da svaki novi projekat bude drugačiji i sa inovacijama.

Sharan ima taj osećaj ne samo za pesmu nego i za sam projekat. Njegova svaka zamisao mora da se realizuje, i retko kad ono što je zamislio se ne ostvari. Čast je i privilegija raditi sa ljudima koji te razumeju i poznaju. U spotu se pojavljuju i mnogi moji drugi saradnici i prijatelji, jer ipak smo mi jedna velika „Familija“.


Iz naše Sharan Concept kuće u narednom periodu očekujte još mnogo dobrih i zanimljivih projekata – poručila je Slađa.


Foto: B. Kešelj,
Autor: N. Pantelić