Login/Registracija

Rasplakao je Milicu i Radu u KLINCIMA, danas nema šanse da biste ga prepoznali (FOTO + VIDEO)

Upoznali smo ga još kao desetogodišnjaka koji je svojim čarobnim glasom rasplakao Radu Manojlović i Milicu Todorović u šouu „Neki novi klinci“ i upravo zbog toga mnogima i prirastao k srcu.

Simpatični bucko Sava Čiplić bio je jedan od klinaca koji je na maestran način pevao narodnjake poput Šabana Šaulića, Šerifa Konjevića, skidajući njihove trilere gotovo u originalu, što ga je dovelo do samog finala dečijeg takmičenja. Međutim, danas ga verovatno ne biste ni prepoznali. 


– Najbolji sam bio u prvom krugu kada sam pevao Šabana Šaulića i pesme „Majko, sve ti opraštam“ i „Koliko ti sreće želim„. U mojoj kući se oduvek slušaju samo narodnjaci, a roditelji i ja smo zajedno odlučivali šta ću pevati u takmičenju – govorio je pre samo četiri godine nakon učešća u talent šouu i tvrdio da će karijeru započeti kad poraste.  I zaista jeste!  Pevačku karijeru počeo je da gradim čim je stasao, a ono što smo primetili jeste i da se drastično promenio. 

Od simpatičnog bucka postao je pravi momčić. Ovog petnaestogodišnjaka danas krase pubertetski brčići, a ono što je ostalo isto, možda čak postalo i bolje, svakako je njegov glas i maestralni trileri po kojima je u takmičenju i postao prepoznatljiv.


Nedavno je objavio spot za novu pesmu „Jedna je majka“, koji potvrđuje našu priču i njegovu neverovatnu transformaciju.

Foto: Z.K.Munja/,
Autor: I. Ankić