“Radio sam Miru, Cecu, Seku i sve su TRAŽILE ISTO“ Frizer priznaje da nisu sve bile zadovoljne (VIDEO)

Verovatno najpoznatiji frizer na ovim prostorima, koji je u svom salonu u Beogradu ugostio mnogobrojne poznate ličnosti, Miki Panjković, godinama je sinonim za kvalitet.

07a22bdecdb9a1bfde89fa75c54ffbb5ff4bd425

Gostujući u emisiji “Grand magazin“ otkrio koja mu je to poznata dama bila prvi klijent davne 1990.godine- Mira Škorić, nakon nje Goca Božinovska, bila mi je i Ceca desetak puta, kao i Seka i mnoge druge– rekao je Miki.

Ono što je u tom trenutku bilo najtraženije kada je reč o frizurama, jeste nadogradnja kose- Ja sam doneo iz Britanije taj sistem nadogradnje koji sam progurao, Tražile su duge kose pune volumena. Ne ide na ženu dugih nogu i ruku da nema kosu. To je kao vitez bez konja– ispričao je Panjković.

……

Osvrćući se na svoju višedecenijsku karijeru, Miki otkriva da je radio na glavi hiljadama žena, ali da je bilo i momenata kada su iz njegovog salona pripadnice lepšeg pola izlazile nezadovoljne- Prihvatam i to. Kažu bolje si odradio moju sestru ili koleginicu. Žene uvek gledaju u tuđi lonac, uvek im se više to sviđa nego ono što one imaju.

POGLEDAJTE I:

DRAGANA KATIĆ PROMENILA IMIDŽ! Voditeljka iznenadila novom frizurom (FOTO)

PROMENILA LIČNI OPIS?! Ovu glanicu grupe „Hurricane“ nećete prepoznati kada je budete videli! (VIDEO)


Foto: Instagram/ Grand Online,
Autor: T. Bogavac