Login/Registracija

Rada otkrila šta joj je u Novoj godini bitnije od UDAJE, a NIJE beba (FOTO)

Nekadašnja zvezda Granda i jedna od najpopularnijih pevačica Rada Manojlović, na odlasku 2019. godine otkrila je šta će poželeti sebi u Novoj godini OVDE. 

Zgodna Rada je tada priznala da bi u 2020. godini najviše volela da se ostvari u ulozi majke, a sada je priznala da joj je od velike svadbe bitnije da se sa partnerom Harisom Berkovićem preseli u novi stan. 

……

„Nama iskreno mnogo više znači preseljenje u novi stan, nego svadba i sam čin prosidbe. Dovoljno smo romantični preko cele godine, tako da nam toga ne manjka, mi smo više praktični. Ove godine je u planu stan“, rekla je pevačica za jedan poznati portal. 

Rada je otkrila i da Haris i ona trenutno ne rade na bebi, ali da smatra da iz godine u godinu neće biti mlađa, kao i da bi već trebalo da razmišlja o potomstvu. 

„Na bebi ne radimo, ali s obzirom na to da godine prolaze i da ja neću postajati sve mlađa, možda bi u narednoj godni mogli da razmišljamo u tom pravcu. Svakako da je beba važnija od svadbe ako ćemo tako nekako poslagati prioritete“, bila je iskrena ona.

……

Pevačica je prokomentrisala i da će stan kupiti samo zbog sebe, a ne da bi pokazala kolegama da može.

„Nisam kupila stan da kolegama zapušim usta jer ne živim zbog kolega, niti bilo šta radim zbog njih. Nisam kupila još. Kupiću stan, ali zbog sebe, a kome se priča, naći će novu temu. U svom životu se bavim samo onim što mene zanima i što mi je u tom trenutku prioritet.“

PLEMENITO Rada Manojlović ulaže 15.000 evra u rodno mesto, evo šta će izgraditi u svom dvorištu (FOTO)

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M. Jeremić