„Još nisam prešla s konja na magarca“ Radu Manojlović lažu kako stignu: „Svaki put nasednem“ (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koju svaki put nasankaju kada je u kalendaru 1. april.

Ona je za Grand otkrila da će pokušati da uzvrati istom merom ovoga puta, a objasnila je i zbog čega svaki put poveruje u nečiju prvoaprilsku šalu.

-Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta, zapravo dok pucneš prstima jer sam lakoverna. Verujem ljudima i verujem u sve što pročitam u novinama, tek uveče kada vidim da je 1. april i kada dođem k’ sebi, onda se opasuljim. Ali stvarno, jer uvek padnem u vatru. I kažem tom nekom „nemoj da mi pričaš, šta je bilo“, da bi mi posle rekli da se opustim jer je 1. april – ispričala je Rada za Grand i otkrila zbog čega je često nasamare na svetski dan šale.

-Zato što ne razmišljam zapravo. Ne znam ni koji je dan, ni koja godina, a kamoli datum – dodala je Rada.

rada manojlović prvi april
Rada Manojlović prvi april

Pevačica je otkrila i da li je njoj polazilo za rukom da nasanka nekoga za 1. april.

-Nisam to uspevala zato što ne umem da ćutim. Ne umem da lažem. Sada to možda neobično zvuči, ali čak i kad neko drugi u mom društvu zafrkava tog nekog trećeg, ja sam ta koja kaže „daj, kaži mu“. Uništim svaku šalu. Ne mogu da se suzdržim, kao neko dete sam – priznala je Rada umiljatim glasom.

-Kada vidim da neko poveruje u to, imaš ljude koji te drže u toj šali, može i sat vremena da te „maltretira“ – dodala je Rada i objasnila zbog čega ne može da drži jezik za zubima.

rada manojlović prvi april

Ona je priznala i da joj se nikada nije desilo da zakasni sa prvoaprilskom šalom i da dobije čuvenu rečenicu „prvi april proš’o, magarac ti doš’o“.

-Još nismo s konja na magarca prešli, ali ko hoće mene da prevari može to slobodbno da uradi. Uvek ću da poverujem, da nasednem. A ja ću morati da smislim nešto, naći ću vaš broj – zaključila je pevačica.

rada manojlovic svaki put nasednem

Razgovor sa Radom Manojlović na temu 1. aprila pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, Rada je nedavno za Grand priznala da su retki trenuci kada ona preuzima stvari u svoje ruke, ali kada se to desi, teško onome ko joj se nađe na putu.

Pevačica je otkrila da je skoro sve prepustila svojoj sestri koju je od prošle godine angažovala i kao menadžerku, ali da ponekad biva prinuđena da uzme dizgine u svoje ruke, naročito ukoliko se nešto kosi sa njenim načelima.

U razgovoru za naš portal Rada je objasnila da vlada pravo ratno stanje kod nje u kući ili u odnosima sa članovima benda kada ona preuzme glavnu reč.

-Ne izgleda dobro, ne bih volela to da vidiš (smeh), zato što sam je vrlo, vrlo, vrlo neprijatna. Ja kad komandujem znači da su me izveli iz takta i da ništa ne valja, da ništa ne ide kako treba i onda urlam. Ne urlam, nego onako gledam urokljivo nekog ko je pogrešio u tom momentu, da li je klavijaturista, da li neko drugi, šta god se desilo. Nikad ne reagujem dok ne dođe do duvara i dok ne bude nešto loše. Onda kada je loše, tada ja komandujem i to je baš ružno, ali dobro, dešava se – priznala je Rada.

Rada Manojlovic uvrce ruke 2 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić