Login/Registracija

PUNO KOŠTA: Od cifre koju je Milica dala za odmor zavrteće vam se u glavi

Nakon uspešne letnje turneje konačno je došao red da Milica Pavlović da sebi malo oduška i otputuje na zasluženi odmor. 

Baterije je odlučila da napuni na luksuznoj destinaciji u Grčkoj za koju je morala da iskešira vrtoglavu sumu novca.

Mikonos je poznat kao jedno od najskupljih ostrva za koje Milica nije žalila novac.

Kako se šuška, pevačica je kao od šale letovanje platila 25.000 evra provodeći se u jednom od najprestižnijih smeštaja.

– Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vreme potreban odmor, ali kada se odluči na letovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promenila čak tri lokacije od kojih je svaka u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra, a društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. Njih dve su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra – navodi izvor i otkriva da se Milica potom uputila u Atinu kako bi sa višegodišnjim saradnikom, grčkim kompozitorom Fivosom, dogovorila nove projekte.

Ni tu nije žalila para te je samo jednu noć u Atini platila čak 700 evra, nakon čega je sa Kristinom nastavila turu po Grčkoj.

– Milica je iskoristila poslednjih pet dana odmora da s najboljom drugaricom ode na ostrvo Paros, koje takođe spada u jedno od najskupljih lokacija u Grčkoj. Bile su u hotelu koji se nalazi na samo nekoliko metara od mora, a u kom noć košta 900 evra. Malo je reći da se oduševila tim mestom. Kada se sve sabere, samo hotele je platila čak 16.000 evra, a kada se na to dodaju izlasci i baškarenje po skupim restoranima, ekskluzivni izleti i obilasci grčkih ostrva, za koje je izdvojila oko 9.000 evra, jasno je da ju je odmor koštao više od 25.000 evra – kaže izvor za „Alo!“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović