Login/Registracija

„PUK’O U RIJALITIJU“ Sha iskreno o dogovoru sa Tarom: „Da sam bio iskreniji, sve bi bilo drugačije“

Iako je prošlo nekoliko meseci od izlaska iz rijalitija, poznati reper Nenad Aleksić Sha i dalje se nalazi pred osudom javnosti i pritiskom medija što je sa Tarom Simov prevario suprugu Ivanu.

Ipak, priznaje da se nimalo ne kaje zbog učešća i svega što je uradio, a gostujući u emisiji „Zvezde randa Specijal“ objasnio je da li je mogao da iscenira događaje koji su se dogodili u rijalitiju.


Na pitanje voditelja Siniše Medića da li je zaista u rijalitiju bio onakav kakav je i privatno, odgovorio da su uslovi u zatvorenom prostoru zapravo učinili da pokaže svoju mračnu stranu.  

– Kada sam dobio poziv za rijaliti, produkcija nije mogla ni da zna da ću da prekucam igricu zbog svega što se desilo (smeh). Mogu da kažem da jednim delom to nisam bio ja, a drugim delom jesam,  onako malo umoran, gladan, žedan i neispavan, a i kad me izbace iz takta umem da budem surov, tako da mogu da kažem da malo jesam bio ja, malo nisam – iskren je bio Sha, dok je na pitanje zbog čega je bio kontradiktoran, i zašto je stalno menjao raspoloženje, odgovorio:

Mislim da sam puk’o u jednom trenutku. Nisam bio mnogo dobro, stvarno sam bio loše, em okruženje koje ti konstantno nabija stres. To je teško takmičenje, ljudi zapravo nemaju pojma u šta ulaze, jer koliko god da si normalan, spreman, uvek možeš da očekuješ svašta jer se tamo sve menja. Znaš kako, lako je zaljubiti se u rijalitiju, nije da pravdam sebe, ali vidiš da svako ko je ušao oženjen, tamo se razveo.


Reper je istakao da je često tokom rijalitija bio pod pritiskom, ali i da je mnoge stvari radio iz inata, zbog čega je gledaocima delovalo kao da je „skrenuo sa puta“. Ipak, žao mu je što pre ulaska u rijaliti nije govorio o problemima u braku sa Ivanom. 

– Tačno sam znao šta radim, imao sam dogovor sa Tarom i do kraja sam se držao toga, iako je ceo svet bio protiv mene. Ja sam takav, lojalan, koliko god da sam ispadao lud držao sam se dogovora. Moja greška je što ljudima nisam u samom startu rekao da taj brak sa Ivanom nije idealan, zato je delovalo kao da sam uništio jednu ljubavnu bajku. Samo da sam bio iskreniji u startu, sve bi bilo drugačije, ne bi bilo tolike osuda naroda, ovako je sva krivica na meni- zaključio je Sha. 

BONUS VIDEOFoto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić