PUČE PRIJATELJSTVO ZBOG ESTETSKIH OPERACIJA: Marina Tadić ŽESTOKO isprozivala drugaricu, ona joj nije ostala dužna

Pevačice Marina Tadić i Marina Visković su dugogodišnje prijateljice koje često viđamo u paketu kako pred kamerama, tako i van njih.

Iako je njihovo druženje delovalo potpuno idilično, sinoć smo imali prilike da vidimo i kako izgleda kada se posvađaju.

17368fe396917c5d6c6b53eea5f6e730f42a25d9

Naime, prošetale su crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju i tom pirlikom su govorile o brojnim temama, a ona koja se tiče estetskih operacija dovela je do sukoba.

– Ja evo već 10 godina gledam kako Laza šminka i do dana današnjeg nisam ništa naučila. Nisam talentovana za to. Nisam ništa radila na sebi od korekcija, možda sam i jedina, kao oni dinosaurusi što izumiru. To ne znači da neću – kaže Marina Tadić, te otkriva kako odoleva trendu estetskih korekcija:

– Estetska hirurgija za mene nije trend. To je potreba nekih žena kada imaju neki problem. Kada vidim da mlade devojčice rade te zahvate, to nikada ne podržavam. Nisam neko ko pridaje mnogo značaja tom spoljašnjem izgledu. Nekako kada sam zadovoljna i srećna iznutra, ja sijam i tako se i nosim. Svaka žena prvenstveno treba da bude zadovoljna sobom i ona tada ne pati što nema velike grudi, brendiranu torbu – pričala je Tadićeva.

d2a954432481e6073a5e7614bbe1e500d5a281c1

Tokom intervjua, pevačica je ugledala svoju prijateljicu Marinu Visković, koja nije odolela trendu estetskih korekcija, te tako ni Tadićeva nije mogla da se suzdrži, a da je ne isprovocira duhovitim komentarom.

– Evo Marina Visković može da priča o tim estetskih zahvatima. Ovo je žena koja nije odolela trendovima estetske hirurgije, a ja sam žena koja je odolela dobacila je pevačica, što Viskovićevoj nikako nije bilo pravo te joj je poručila:

– Mislim da treba i ti da ih radiš – rekla je kroz smeh, a onda su priču nastavile u istom maniru.

35385c42834a25ace6abc015d069943979c4affa

Moguće da treba, ali najbitnije da sam nasmejana i zadovoljna, ali nije na odmet i doterati se. Šta bih promenila na Marini? Pa možda samo da jede malo manje čokoladice – istakla je Tadićeva dok je koleginica spremno dočekala:

– Ne, nema čokoladica. Nisi gledala moje storije, vidi kako sam smršala. Ja sam samokritična, ali sada stvarno vodim računa – rekla je Marina ozbiljnim tonom

BONUS VIDEO: 

Foto: Instagram/ Z.K. Munja,
Autor: A. Milinković