“Prvo pokaži SEKSIPIL pa onda da znaš da pevaš“ Evo šta je Šaban nekada savetovao fatalnu Vesnu Zmijanac (VIDEO)

Gotovo da ne postoji pevačica sa prostora bivše Jugoslavije a da se nije našla ispred objektiva čuvenog fotografa, Zorana Kuzmanovića Munje, koji je danas zvanični fotograf “Granda“.

Osamdesetih godina prošlog veka pravio je, za to vreme, provokativne  fotografije najpopularnijih dama, a nijedna nikada nije prešla granicu dobrog ukusa.

92e75cccdc6a2292e60d31f69aa617d365516ed2

Munja je bio čovek kome su žene verovale, i bez pitanja radile ono što se od njih tražilo kada je posao u pitanju, a iz mora tih foografija izdvajaju se one napravljenje sa Vesnom Zmijanac i Biljom Jevtić.

Gostujući u emisiji “Grand magazin“ čuveni Munja otkrio je kako je Vesna, na nagovor pokojnog kolege Šabana Šaulića odlučila da napravi golišave fotke- Ja sam prvo njima pokušao da objasnim da će te fotografije da gleda cela bivša Juga. Govorio sam im da moraju malo da se razgolite. A ima jedna anegdota kada smo Šaban, Zmija i ja bili u kafani na Ibarskoj magistrali, Vesna je tamo pevala 1981.godine. Šaban i ja otišli da je slušamo, imala je tada neku pesmu “Tarabica“, “Livadica“ ne sećam se kako se zvala i nije znala kako d aje ispromoviše. Kaže njoj Šaban- Slušaj, uzmi nek te Munja malo islika, da budeš u svim novinama, pa ćeš lako ti posle pokazati da si pevačica. I tako je i bilo– priča Munja, koji je ostao prijatelj sa Vesnom i dan danas.

Foto: Grand online/ Instagram,
Autor: T. Bogavac