Login/Registracija

Prvo Evrovizija pa ZVEZDE GRANDA: Boris Subotić progovorio o takmičenju pa podržao KONKURENCIJU (VIDEO)

Jedan od najmlađih učesnika na Beoviziji ikada jeste dvadesetjednogodišnji Boris Subotić sa autorskom pesmom “Vrati mi“ sa kojom će se predstaviti publici 3. marta na prvoj polufinalnoj večeri.

Kako će se u trci za predstavljenje Srbije na Evroviziji naći rame uz rame sa velikim imenima iz sveta muzike, pitali smo ga da li ima dozu treme i straha.

– Ne postoji barijera iz razloga što treba da budem zahvalan što sam dobio priliku da sa 21 godinu gledam kako to rade ljudi koji se godinama bave muzikom, tako da neki strah zbog toga ne postoji- priča Boris.

2010. godine bio je na izboru za predstavnika na dečijoj pesmi Evrovizije a zatim sreću okušao i u brojnim drugim takmičenjima, te nas je zanimalo da li su i “Zvezde Granda“ bile njegova opcija.


– Bilo je u jednom momentu dvoumljenje da li bih se prijavio ili ne. Bio sam u par šou programa tako da je bilo vreme da izbacim nešto svoje, ali ko zna, možda se jednog dana i pojavim u Grandu– iskreno kaže pevač.

Aranžman za pesmu “Vrati mi“ radio mu je Miloš Marković, sin legendarnog pevača Čede Markovića i član tima Ane Bekute u “Zvezdama Granda“ a Boris nam je otkrio kako je došlo do saradnje.

– Miloš i ja se znamo već 10 godina, bili smo zajedno u “Ja imam talenat“. Pratili smo se na Instagramu ali nismo imali komunikaciju. On je čuo moju pesmu, bio sam na kafi jer živimo blizu i on je predložio da razmislim o svemu. Izabrali smo pesmu, on je uradio aranžman i eto. On u ovom slučaju nije samo profesor, već sve– nasmejano odgovara on.

Iako jako mlad čini se da nema problem da hvali svoju konkurenciju te je pred našim kamerama naveo svoje favorite na ovogodišnjoj Beoviziji.

– Sviđaju mi se mnoge pesme ali su moji favoriti, Anđelina, Ivona i moram da priznam Sara Jo, čiji sam veliki fan.

A da li sebe u narednih nekoliko godina vidi kao veliku zvezdu i koji muzički pravac će gurati, Subotić odgovara:

– Mislim da sam jedan od retkih od mlađih generacja koji bira pop muziku kao glavni žanr. Željko Joksimović je umetnik koji se meni dopada po svim aspektima, i ka takvom nečemu težim.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac