Login/Registracija

„PRVE DVE NEDELJE SU BILE KOBNE“, Tamara Milutinović se podvrgla strogoj dijeti NA KOJU SE MNOGI NE BI USUDILI

Tamara Milutinović danas uživa status jedne od najtraženijih pevačica, ali je i ona nekad bila deo takmičenja „Zvezde Granda“ gde je počela svoju karijeru.

Kako pevačica kaže, opet bi se danas prijavila da nije ono što jeste, ali priznala je da žiri nije bio nimalo naivan.

U Zvezdama Granda je žiri bio jako direktan i strog, znali su da mi srozaju samopouzdanje na minimum. Bosanac je bio najstrožiji, svi ostali su me zavoleli vremenom. Sada bih se ponovo prijavila za to takmičenje da nisam poznata jer traje godinama i pruža dosta toga – rekla je ona.

Pevačica vodi računa o svom izgledu, a već mesecima praktikuje popularnu „autofagiju“. Međutim, priznaje da joj nije baš bilo lako.

 -Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autogafiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve – kaže Tamara.

– Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda – izjavila je Tamara za domaće medije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić