Login/Registracija

PRIPREME ZA BOŽIĆ KOD DINČE: Pevač PORANIO PO BADNJAK, Jelena sprema trpezu od koje IDE VODA NA USTA, a tek da vidite šta im rade deca (FOTO)

Praznici u domu Dinčića imaju posebnu vrednost koja podrazumeva negovanje tradicije i porodičnih vrednosti. Uoči Badnjeg dana i Božića, Dinča i njegova supruga Jelena imaju pune ruke posla kako bi na najlepši mogući način proslavili jedne od najlepših dana u godini, ali za njih su to slatke muke.

Sa pripremom hrane počelo se još juče kako bi se na trpezi našli najlepši srpski specijaliteti, od slanih jela do slatkiša domaćini su se potrudili da zadovolje svačiji ukus.

Tradicionalno, jutros je pevač poranio kako bi isekao badnjak koji je doneo u svoj dom, a kome su se mališani najviše obradovali.

Dok su roditelji bili posvećeni kulinarskih zahvatima, njihova deca su se igrala i svojom kretivnošću napravila nared za koji je mama imala opravdanje.

Kretivni haos, umetnička sloboda ili što bi neki rekli „nemirna deca“. Deci dopuštam da se igraju ovako ako učestvuju posle u sređivanju istog-napisala je Jelena.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić