Login/Registracija

Prija na meti Ane Nikolić, razlog je NEVEROVATAN ali se ne dešava na estradi prvi put

Pevačica Aleksandra Prijović našla se ni kriva ni dužna na tapetu Ane Nikolić, koja ju je otpratila sa svog profila na Instagramu, a razlog leži u tome što je Prija zakazala koncert u Štark areni 29. septembra.

Njena koleginica je krajem prošle godine zakazala koncert na istom mestu za oktobar, ali se čini da joj ne odgovara što je Prijovićeva zakazala svoj veliki beogradski solistički koncert svega 8 dana ranije.

Ulaznice za očekivani spektakl vlasnice hitova „Zvuk tišine“ i „Sabotiram“ naći će se u prodaji od 20. februara, a ekskluzivno je moguće odabrati mesto u dvorani i pre toga, o čemu je Prija obavestila svoje pratioce na Instagramu.

-Regionalna koncertna turneja „Od istoka do zapada“ kreće iz Beograda 29.09.2023. Pre zvanične objave i početka prodaje karata dajemo vam priliku da rezervišete svoje mesto u Areni na vreme. Dugo sam sanjala o ovome i jedva čekam da vidite šta smo vam sve pripremili. Volim vas – poručila je Prija na svom Instagram nalogu.

Njena koleginica Ana Nikolić je po svemu sudeći bila besna i pre ovog Prijinog poteza, pa je prema pisanju medija poslala poruku svima koji je nisu podržali u tome što je odlučila da zakaže koncert, a sada će biti verovatno mnogo ljuta:

– Hejterima bih poručila da se dobro spreme pošto su me sahranili, a ne možeš da ubiješ istog čoveka dva puta– rekla je Ana nedavno.

Nešto slično dogodilo se i između Dare Bubamare i Seke Aleksić pre pet godina. Tada je Dara stavila tačku na prijateljstvo sa Sekom Aleksić koja je, znajući da će njena koleginica održati koncert u „Areni“, zakazala svoj sedam dana pre nje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić