Login/Registracija

Prija IZNELA ŠOK DETALJE zbog kojih je UDARILA DEVOJKU NA NASTUPU: „Odreagovala sam“

Iako deluje da je posao pevača lak, oni se neretko na svojim nastupima susreću sa neprijatnim situacijama, na koje svako drugačije reaguje.


Sa sticanjem iskustva, postaju otporniji na ovakve događaje, međutim malo ko bi rekao da je Aleksandra Prijović fizički nasrnula na jednu devojku koja je prethodno vređala.

– Jesam, udarila sam jednom devojku na nastupu. Ta devojka me je vređala ceo nastup – priznala je on au jednoj emisiji nakon čega je otkrila detalje.

– To je trajalo, i posle kad sam prošla pored nje pljunula me je pred svima. Kad sam to videla… Onda sam odreagovala tako, udarila sam je – navela je Prijovićeva, što je iznenadilo sve sobzirom na njenu mirnu prirodu koja očigledno i tek kako ume da odreaguje kada je potrebno.


U medijima se dosta spekulislo o tome kako je porodica njegog supruga uložila u njenu karijeru, što je on aovom prilkom demantovala.

– Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina i tako sam vaspitana i naučena. Trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila– tvrdi pevačica.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić