Login/Registracija

Pričalo se da se preselila u Dominikanu SADA IH JE SVE DEMANTOVALA: „Da se zna ko je NAJBOLJI“ (VIDEO)

Pevačica Marta Savić sa samo dvadeset godina počela je profesionalno da se bavi muzikom, a danas iza sebe ima brojne hitove. Posle višegodišnje pauze rešila je da se vrati na velika vrata i ponovo zasija na estradnom nebu svojom novom numerom koju je najavila.


Ne sumnjamo da će pesma „Mnogo dobar“ probiti sve barijere jer kao što fanovi tvrde od takve pevačice ne očekuje se ništa manje.

Delić numere objavila je na svom Instagram profilu i napravila potpuno ludilo na društvenim mrežama.


Oduševljeni slušaoci ne prestaju Martu da obasipaju brojnim komentarima i komplimentima, a u jednom su svi složni- da je konačno došao i ovaj trenutak.

„Šta god snimiš ti kidaš“, „Jedva čekamo da izađe cela pesma“, „Da se zna ko je najbolji“, „Budući veliki hit“, „Vidim da će ova pesma da bude hit, napred kraljice“ samo je deo prvih reakcija pevačicine verne publike.

Kakav bum je pevačica najavila obavezno pogledajte u videu ispod.

……

Pauzu u karijeri Marta je iskoristila na najbolji mogući način, a da je sve vreme uživala i napunila baterije za nove projekte svedoče brojne fotografije sa egzotičnoh putovanja. Zbog pandemije koja je veoma pogodila estradu, povukla se u toplije krajeve koji su joj veoma prijali te se prošle godine odlučila za kupovinu nekretnine i to ni manje ni više nego u Dominikani.

Kako je Marta pre kupovine luksuznog stana u Dominikani, mesece provela tamo, njen suprug Mile Kitić imao je da poruči samo jedno, zato klikom na video obavezno poslušajte šta je sve pevač otkrio.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović