Login/Registracija

Pričalo se da ga je koleginica razvela, a danas uživaju u skladnom braku: Da li ga prepoznajete?

Momak sa fotografije rođen je je 8.aprila 1985. godine u Baru, a da je odrastao u srećnoj porodici, ispunjenoj ljubavi svedoči upravo ova njegova objava sa majkom.

Iako danas važi za kralja emocije i jednog od najangažovanijih pevača, a malo ko zna da je kao dečak igrao fudbal.

Bio sam golman i to odličan. Branio sam za fudbalski klub “Mornar“. Toliko sam bio dobar da mi je šipka oko gola pala na glavu, bio sam u nesvesti nekoliko sekundi i to sve zato što niko nije mogao da mi da go! Smešno ali istinito. Jedan igrač je od nervoze uzeo i pomerao go koji nije bio fiskiran, i tako mi je pao na glavu. E tada sam rekao da više neću da branim– ispričao je jednom prilikom.

Ukoliko ga niste prepoznali, mi vam otrivamo, na fotografiji se nalazi Emir Habibović!

Još od kada je kročio u estradni svet dobio je status naslednika Šabana Šaulića i pevača koji ima neverovatnu emociju u glasu.

Da mu ruže danas cvetaju i u poslu i u privatnom životu, svedoče brojni nastupi, ali i skladan brak sa nekadašnjom učesnicom „Zvezda Granda“ Tamarom Selimović.

Iako se svojevremeno šuškalo da ga je ona razvela od bivše žena, par je to oštro demantovao, a danas uživa u ljubavi koju će uskoro obogatiti dolazak još jedne naslednice.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović