Login/Registracija

„PRIČALI SU DA TRAŽIM MEDIJSKU PAŽNJU PREKO DALILE“ Pevačica se pokajala zbog onoga što je rekla

Pevačica Vanja Mijatović tvrdi da ne voli da komentariše svoje kolege i dešavanja na javnoj sceni, a kada je to jednom uradila mnogi su opleli po njoj. Naime, Vanja je nedavno prokomentarisala Dalilu i Dejana Dragojevića koji su trenutno učesnici u jednom popularnom rijalitiju i kako je rekla pokjajala se zbog toga.

– Jednom sam samo prokomentarisala i to baš u ovoj emisiji Dalilu… Nisam rekla ništa ružno osim da se ona nije lepo ponela prema svom bivšem mužu, da on zaslužuje više pažnje, ali za 10 godina nikog nisam komentarisala niti me to interesuje da komentarišem… Puno puta ni ne znam kada je neka afera, novinari me pozovu da čuju moj komentar na nešto, a ja u tom trenutku saznam da se neki skandal desio. Stvarno izbegavam da komentarišem, ne želim da sudim, za svakoga želim da nađem opravdanje. Svako sa svojim životom može da radi šta hoće, što ne znači da sad svi treba da budemo ološi – rekla je Vanja u emisiji „Grand news“ i dodala:

– Tad sam jednom prokomentarisala i to je bilo kako ja tražim medijsku pažnju preko nje. Pokajala sam se što sam uopšte pričala, mada zaista nisam ništa ružno rekla. Niko nije rekao: „Ona žena 10 godina nikog nije spomenula, niti se kačila ni na koga, pa šta i ako je prokomentarisala, neko je pitao za to“, ali generalno izbegavam da komentarišem druge ljude, svako neka radi šta hoće… 

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić