Login/Registracija

PRIČA O NJENOM OŽILJKU ŠALJE VAŽNU PORUKU: „Gledali su me kao da sam SELJANČURA“

Takmičenje „Zvezde Granda“ donelo je veliku popularnost i slavu Dragici Zlatić koja je uprkos tome ostala skromna i prizemna devojka. Ova simpatična i harizmatična Čačanka svojom spontanošću i harizmom osvojila je srca publike, ali i onih koji su je upoznali iza kamera.

– Sećam se kada sam sedela sa nekim društvom i jedan drug me je pitao odakle mi ožiljak na licu i ja ispričam da sam ispala sa motokultivatora kada sam bila mala. U tom trenutku su tu bile neke dve trendi ribe, iz gradske sredine, onako napucane i tako su me pogledale, u fazonu „Bože kakva seljančura!“ Tada mi je drug rekao da je oduševljen što nemam komplekse- ispričala je nedavno ne krijući ponos što je imala detinjstvo poput mnoge dece koja nisu poznata javnosti.


Prave vrednosti koje su joj usadili u toplini porodičnog doma zadržala je i danas te se ne libi da prokomentariše one koji predstavljaju lažne živote pred kamerama.

– Kao da niko od njih nije nikada probao pasulj ili poparu, kako da ne! Odrasli su na sušiju, ma važi! To su lažne vrednosti!- poručila je bez dlake na jeziku.


Iako smo se već uverili da nema problema sebe i svoj život da prikaže onakvim kakvi jesu, jedna priča o njenom detinjstvu oduševila je sve te se i dan danas prepričava.

– Bila sam bolešljiva kada sam bila mala i moji su kupili kozu, da bih pila kozje mleko. Otac mi je tada rekao da je prošetam, kao što šetaju pse i ja sam to uradila. Moji drugari su tada krenuli na kupanje, a ja sam se sakrila u koprive da me ne vide, jer me je tada bilo sramota. Nedelju dana sam bila sva u plihovima. Bilo me je sramota tada da me vide sa kozom – ispričala je svojevremeno Zlatićeva.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović