„Prepoznao sam deo svog života“: Naš pevač je zahvaljujući Slavku Banjcu napravio pravi potez

nenad gajic thumb
Foto Aleksandar Mihailović

I najbolji interpretatori ubedljiviji su u pesmama koje su autobiografske, odnosno one u kojima mogu da se prepoznaju na neki način, a upravo jednu takvu snimio je Nenad Gajić. U pitanju je numera „Sklonite mi čaše“, za koju je tekst i muziku pisao legendarni Damir Arslanagić, a do saradnje je došlo zahvaljujući Slavku Banjcu.

– U tekstu pesme ,,Sklonite mi čaše“ sam prepoznao deo svog života i zato sam se odlučio da je snimim. Smatram da je publika željna takvih pesama i nekih drugačijih i nežnijih melodija. Sa samom pesmom me je upoznao  Slavko Banjac i prepoznao da bih ja mogao da je donesem. Tekstopisac i kompozitor je Damir Arslanagić, čovek koji je stvarao pesme za mnoga velika imena na našoj muzičkoj sceni, kao što su Zdravko Čolić, Halid Bešlić i drugi. Držim se svog pravca i uverenja da muzika kod publike treba da budi lepe emocije i zato ću uvek pevati o ljubavi – kaže Gajić, koji je za ovu pesmu snimio spot na Gardošu.

Pesma je objavljena u produkciji „AS STUDIOTON“ našeg proslavljenog harmonikaša Aleksandra Ace Sofronijevića, a sudeći prema komentarima na Jutjubu, publika je oduševljena ovom numerom: „Retko dobra pesma u moru svega“, „Svaka čast, uživala sam slušajući vašu pesmu“, „Predobro, svaka čast, umetnici“… 

NE PROPUSTITE I:

Foto: Aleksandar Mihailović,
Autor: Grand