Login/Registracija

Prepoznajete li devojčicu sa slike? Danas važi za jednu od NAJATRAKTIVNIJIH PLAVUŠA (FOTO)

Proslavila se davne 1991. godine kada je predstavljala Beograd na Jugoviziji, a danas je jedna od najšarmantnijih i najatraktivnijih pevačica za kojom muškarci bukvalno lude. 

Iza sebe ima bogatu karijeru i brojne hitove, a nedavno se oprobala i u glumačkim vodama. Bila je učesnica brojnih festivala, a 2004. godine učestvovala je na Beoviziji sa pesmom „Lepo vreme u Beogradu“.

Ukoliko je niste prepoznali, mi ćemo vam otkriti o kome se radi!

Reč je o zgodnoj plavuši Zorani Pavić koja već decenijama unazad publiku osvaja svojim glasom i harizmom.

Naime, pevačica je ovu staru fotku objavila na svom Instagram profilu i izazvala mnoštvo reakcija svojih pratilaca.

– Deda Mraze…ti za mene zauvek postojiš…čak i kad pomešaš paketiće…- napisala je Zorana u opisu ove slatke fotke i još jednom dokazala da je mladalački duh i dečiji pogled na svet nikada nije izdao.

Koliko su fanovi oduševljeni svedoče brojni komentari ispod njene objave.

„To su te oči“, „Zoko ista si, ne menjaš se“, „Preslatka si“, „Najslađa fotografija“, samo su neki od komplimenata na Zokin račun.

Iako je ušla u šestu deceniju mnogi joj zavide na njenom izgledu, a nedavno je otkrila i tajnu svoje devojačke energije.

– Jako je važan taj duh… Sa duhom koji imam, a pritom jako površni ljudi koji kažu „ova se stalno smeje“, ja samo umem da nosim probleme, uz taj duh i uz ljude koji se brinu i daju mi tu energiju i raduju se da zračim tom energijom i da u fizičkom smislu izgledam kako izgledam. Ja i kad nisam izgledala kao sada ja sam tu energiju gajila, ona meni nije uzročno posledična veza da li sam fizički top – priznala je pevačica.

POGLEDAJTE I

Zorana Pavić kao GOLGETER NA POTEZU: „Ono što mi se desilo nije za javnost“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović