Login/Registracija

PREKO NOĆI IZNENADILA SVE: Ćerka Srećka Krečara šokirala tatu: „Ostao sam u čudu“

Pevač Srećko Krečar nikad nije želeo da članove svoje porodice javno prikazuje u medijima niti na društvenim mrežama. Međutim, ovoga puta napravio je izuzetak, a razlog za to ne može biti lepši. 

–  Ne treba hvaliti svoju decu a ni sebe, pustite da to drugi rade na osnovu dela i zasluga – istakao je pevač, pa objasnio zbog čega sada pravi izuzetak i zbog čega je postao najponosniji otac na svetu.

– Želim vam reći da sam vrlo ponosan na moju Sofiju, a i vrlo sam zatečen. Jedna velika napomena je da Sofija, s obzirom da potice iz muzičke porodice, nikada ništa nije svirala, ni imala muzičko obrazovanje, niti sam ja bilo šta pokazao. Ostao sam u čudu kad je dete samo odjednom počelo da svira. Pitao sam ko joj je ovo pokazao jer znam da ja nisam, samo je rekla ja sam to gledala na Youtube i skinula sama. Kad tad, to što nosiš u sebi dobro ili loše ispliva na površinu, iver ne pada daleko od klade. Samo cu reći –  bravo Sofija – napisao je ponosni tata u opisu videa na kom njegova naslednica izvodi Betovenovu kompoziciju „Za Elizu“. 

Ovaj potez njegove ćerke rastopio je srca mnogih, te su pevaču u komentarima poručili da je ovo dokaz da „iver ne pada daleko od klade“. 

„Kakav talenat“, „Pakuj se i penzija,dete prešlo igricu iz zezanja“,. „Verujem da danas nema ponosnijeg oca, verujem da danas si po prvi put ostao bez teksta, da su se oči napunile suzama od sreće i srce zaigralo nekim drugačijim ritmom“, neki su od komentara na video koji je oduševio sve Srećkove prijatelje i pratioce. 

……

Autor: I. Ankić