Login/Registracija

Pre mesec dana napustila HURRICANE, sad usledilo IZNENAĐENJE: Sanja Vučić predstavila prvu SOLO pesmu (VIDEO)

Nakon raspada grupe „Hurricane“, pevačice Sanja Vučić, Ksenija Milošević i  Ivana Nikolić povukle su se sa estrade, najajvivši kraću medijsku pauzu. Ipak, danas nas je sve iznenadila Sanja koja se pesmom „Omađijan“ vratila na scenu i započela solo karijeru.


Za prvi singl u karijeri pevačica je napisala muziku i tekst, ali je za to imala pomoć Marka Gluhakovića i Stefana Cvijića Cvije, a već sa prvim reakcijama publike jasno je da je uradila pravu stvar. 

„Kakav comeback (povratak), preponosni smo“, „Pokidala!! Ništa manje nismo ni očekivali“, „Omađijan sam u svakom pogledu. Mnogo sam ponosan na tebe i zelim ti puno srece sa solo karijerom, a pesma kida“, neki su od komentara na pesmu za koju je Sanja snimila i spot. 


Koliko je oduševila svoju vernu publiku govore mnogobrojni komentari i hvale kako za pesmu, tako i za spot i njen novi imidž. Ipak ima i onih koji su se osvrnuli na sva dosadašnja njena izdanja, kao i karekter koji je toliko dominantan. 

„Peva, piše pesme, pleše, kuva sarmu, poliglota, da li ima nesto Sanja da ne umeš?“, „Ko zna da radi svoj posao ne može mu niko ništa“, „Kraljica bila i ostala, sad je jasno koje dominirao u grupi“,  glase komentari fanova koji su jedva dočekali Sanjinu solo karijeru. . 


Podsetimo, neko vreme nakon što je obelodanjeno da je devojkama iz popularne grupe istekao ugovor, te da ga neće produžiti, već će na njihovo mesto doći Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković, u javnosti je osvanula vest da su Ksenija i Sanja zakazale nastupe i to bez Ivane, zbog čega su mngi pomislili da su njih dve nastavile karijere bez koleginice.

Međutim, Sanjin prvi aranžman govori suprotno, odnosno da je ipak svakak krenula svojim putem, a šta će se dalje dešavati ostaje nam da pratimo i saznamo. Do tad slušamo Sanjin novi hit „Omađijan“. 


Foto: Printcreen,
Autor: I. Ankić