Login/Registracija

Pre 15 godina Cakana se suočila sa velikim bolom zbog svoje ćerke: „TE SCENE NE MOGU DA ZABORAVIM, UŽASNO JE“

Pevačica Cakana, pre 15 godina suočila se sa teškim momentom u životu kada je njena ćerka sa porodicom napustila Srbiju.

Kao i svakoj majci, ovaj rastanak pao joj je bolno, a iako se vremenom navikla na udaljenost od voljenih, te scene ostavile su traga na njenoj duši.

– Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona… Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali- iskrreno priča Cakana.

Pevačici je tada, kao i sada, najveću podršku pružao suprug Nebojša, sa kojim je počela da živi kada je njena ćerka iz prvog braka bila u pubertetu, međutim nikada nisu imali problema sa slaganjem.

– Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi  da nismo više tako vezani , a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos– ispričala je u emisiji „Grand Magazin“.

Na njenu veliku radost, najstariji unuci, Dunja i Uroš, vratili su se da žive u Beograd, dok su ćerka i zet sa najmađom ćerkom još uvek u Moskvi, ali pevačica se nada da će se i oni uskoro vratiti u domovinu.

– Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna– priznaje Cakana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić