Login/Registracija

„Praznici su za porodicu, a ne za glupiranje“, Stoja sprema šuške za unuke, a za Božić će PREKRŠTI OVO (VIDEO)

Svojom neverovatnom transformacijom, Stoja je nedavno ostavila sve bez teksta. Vidan gubitak kilograma, i nova frizura dali su pevačici potpuno osvežen izgled.


Nju smo sreli na snimanju novogodišnjeg programa gde je prošetala svoj imidž i za Grand Online prokomentarisala drastičnu transformaciju.

– To nije ništa novo za mene. Dobila sam lepe komplimente– rekla je Stoja koju ovih dana svi upoređuju sa Kris Džener, što joj i tek kako prija.

– Jako mi imponuje. Lepa žena, tako da hvala, šta reći?!- iskrena je bila Stoja.


Kod nje u domu praznična atmosfera je odavno počela, a nas je zanimalo da li dalje neguje tradiciju darivanja paketića unucima.

– Moji unuci su sad na Kopaoniku, njih baš briga za paketiće, samo keš (smeh) sad su već veliki i ja dajem koverte– otkrila je pevačica koja kaže kako joj je ova godina bila odlična.

– Meni je bila super zaista super. Novi stajling, smršala sam, srećna, zaljubljena u mog muža. Nije sve u poslu, nije sve u kukanju. Imali smo više vremena da budemo sa sobom, ja to gledam pozitivno- rekla je Stoja koja će doček provesti radno.


– Imam nastupe  do Nove godine i za doček i posle. Za Božić nikada ne radim, kao ni za slavu ni Uskrs. To je kućna atmosfera, moja porodica koju ja ljubomorno čuvam. Želim da budemo srećni i na okupu. Praznici su za to više nego za glupiranje– objasnila je pevačica koja će za najlepši hriščanski praznik imati bogatu trpezu.

– Sada neću da jedem do Božića ne bi li sela da se najedem ko čovek taj dan je sve oprošteno (smeh)- rekla je ona za Grand Online.

Za nrednu godinu ima velike ciljeve, koje ne sumnja da će ostvariti.

– Svaki čovek mora da ima neki cilj i da stalno trči za tim. Moj je da još malo smršam, snimila sam nove pesme, da se to zavrti i da budemo živi i zdravi– jasna je bila Stoja.

A kako reaguje na negativne komentare, i šta se krije iza njenog Instagram imena „Stoja Institucija“ saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić