Login/Registracija

PRAVA DOMAĆICA: Dragica Zlatić pokazala KAKO SPREMA SLAVU (VIDEO)

Pevačica Dragica Zlatić danas slavi svoju krsnu slavu svetog Iliju, koju tradicionalno provodi sa svojom porodicom i najbližim prijateljima.

Poput prave domaćice, pevačica se potrudila oko spremanja slavske trpeze i pripremanja raznih đakonija kojima će poslužiti goste.

– Danas je sveti Ilija moja krsna slava kao i svake godine, spremam ručak u loncu. Vatra je naložena, krčka se nekih sat i po dok ne dođu gosti.Naravno,  pripremili smo i raznorazne đakonije i sve što idem redom. Ja sad idem malo da se spremim, pa se vidimo u malo drugačijem izdanju- rekla je za Grand Online.

……

Svoje kulinarko umeće prikazale je u videu gde je pokazala kako kuva kupus, kada se našalila kako nema frizuru ali je kupus spreman.

Nijedno slvalje nije potpuno bez dezerta, pa se Dragica potrudila kako bi gosti imali i čime da se zaslade.

Tradicionalno, uz gozbu i veselje ona i njena porodica već tradicionalno proslavljaju svetog Iliju, a pevačica neretko zapeva i najveće hitove kako bi ulepšala ovaj dan.

Inače, Dragica je danas poranila kako bi uspela da spremi hranu i dekoriše prostor u kome će ugostiti svoje najbliže, nakon čega je otišla da sredi i sebe i kao prava domaćica dočeka goste.

Ona je zablistala u dugoj bež haljini, a kao pravi ljubitelj mačaka sa mačetom je ispozirala ispred slavskog stola.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović