Login/Registracija

Poznati stigli na svadbu kod Šaulića: Kuma Zorica nije mogla da zadržii SUZE (FOTO)

Mihajlo Šaulić danas će izgovoriti sudbonosno „da“ trudnoj izabranici Marini Velimirović.

Venčanje će biti u elitnom hotelu, a pojavili su se i prvi gosti među kojima je mnogo poznatih ličnosti. Neki od njih su Rade Vučković, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Emir Habibović sa ženom.

-Potrudio sam se da lepo izgledam, uvek sam govorio da odelo čini čoveka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želeo, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on hteo. Mi, njegovi prijatelji potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu – rekao je Peja.

-Pun sam emocija, ne znam sta da kažem. Nemam šta da posavetujem Mihajla, misli da je to Goca uradila dobro, ali i Šaban dok je bio živ. Nismo im nista kupili, pripremili smo kovertu koja svima treba, a oni sami neka kupe šta žele – rekao je Habibović.

Na slavlje je u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša stigla Šabanova kuma Zorica Brunclik koja nije mogla da zadrži suze.

-Otkako sam se probudila, plače mi se. Ja znam porodicu otkako su dobili Sanelu, Ildu, Mihajla… U hotelu kod Čačka došla je vest da se kuma porodila. Jedini put da tamo nisam imala opravdanje da je adekvatno, za mene je to bio najveći argument da ne odem na koncert. Danas je došao taj dan da se venčas – rekla je ona i dodala:

-Sećam se poslednje slave kada je Šaban bio živ, čekali ste nas vi, neko je pitao da li je moguće da nema muzike jer kuma nije htela. Mislili su na Gocu, htela je da se ispričamo. Tada smo sedeli, on je prvi put tada rekao: ‘Kumo, samo ovog magarca da oženim i onda sam miran.“

Mladoženjina sestra Ilda nije krila sreću pa je rekla da je ona najveselija i da već od jutra peva, dok je Goca priznala da celoj porodici najviše nedostaje Šaban i da bi on bio najsrećniji danas.

-Ja sam bila najveselija, da razbijemo tešku priču, meni je puno srce, toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti, to je lepo, specifično ime, neka sve prođe kako treba –  otkrlila je Ilda, moja je blistala u beloj haljini bez ramena.

Pročitajte još:

ŠABAN DANAS POSEBNO NEDOSTAJE: Goca otvorila dušu na svadbi sina, Ilda peva od jutros (VIDEO)

Foto: Prinscreen,
Autor: A. Milinković