Poznati muzičar je bivši muž Zorice Brunclik, pevačica nerado govori o njemu: „Prestao je da voli i svoje dete i mene“

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 25 ok

Zorica Brunclik jednom prilikom otkrila je bolne detalje iz svog prošlog braka sa harmonikašem Ljubom Kešeljom. Brunclik tvrdi da je Kešelj prestao da voli njihovu ćerku Miljanu i nju, a Kešelj to negira.

Zorica Brunclik je ispričala da je njen bivši suprug prestao da viđa njihovu ćerku kada je imala samo šest godina.

-Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem – rekla je Brunclik.

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 32 ok


Ljuba Kešelj je demantovao ove navode bivše supruge.

-Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje – izjavio je Kešelj.

ljuba keselj


Inače, pevačica Zorica Brunclik ima četvoro dece – ćerke Mariju, Miljanu i Zlatu i jednog sina Đorđa.

Zorica iz prvog braka sa harmonikašem Zoranom Tutićem dobila je sina Đorđa Tutića, kojeg skoro nikada ne viđamo u javnosti. Đorđe je nalik mami – preslikan.

BONUS VIDEO: Zorica Brunclik otkrila kako je došla u „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Blic.rs