Login/Registracija

Poznata glumica drastično SMRŠALA, jede 3 užine dnevno i slatkiše, a u ovome je tajna!

Zvezda „Igra sudbne“ Milica Milša koja u seriji tumači lik Ade Kandački rešila je da smrša do žurke koja je bila prošle nedelje povodom 500. epizode.

Glumica je sada otkrila na koji način je uspela da se rešoi viška kilograma i uđe u dva konfekcijska broja manju haljinu.

– Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca – otkrila je glumica.

Glumica objašnjava zašto je rešila da promeni stil života.

– Odlučila sam se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo – priča Milica i dodaje da zbog snimanja ne stiže da vežba:

– Bilo bi poželjno i da treniram ili da šetam, ali prosto ne stižem. Kasno se vraćam sa snimanja i budem umorna… – rekla je ona.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić