Login/Registracija

POVRATAK NA SELO: Pevačica pokazala rodni kraj, pa se pohvalila kako MUZE KRAVE (FOTO)

Nisu svi bili te sreće da imaju baku i deku na selu pa čitavo detinjstvo provedu boraveći u prirodi, upoznavajući se sa domaćim životinjama i osetiti sve čari života van velikog grada.

Iako je gnezdo svila u prestonici i to u jednom od najluksuznijih beogradskih naselja, Tamara Dragić ne zaboravlja dane provedene na selu, zbog čega je danas izuzetno srećna.

Pored mnogobrojnih nastupa kako Srbiji tako i regionu, pevačica je našla vremena da poseti mesto odakle vuče korene, Bjelušu kraj Arilja, i tamo provede kvalitetno vreme, prisećajući se perioda kada je bila devojčica.

Srećan je onaj koji može da se pohvali da je najlepše dane svog detinjstva proveo na selu! Nikada neću zaboraviti kako me je moja prabaka, još kao malu, vodila sa sobom da muzem krave. Wow, koliko me je to činilo srećnom. Evo i sad, dok me beskrajno zelenilo šuma i livada opčinjava, stojeći pored štale, srećna sam kao malo dete! Nikada ne zaboravite svoje poreklo, svoje korene, svoje selo. To vas čini onim što jeste ovog trenutka. Budite ponosni!– stoji u njenoj objavi na Instagramu.

Tamara je u potpuno opuštenom izdanju bez trunke šminke i glamurozne garderobe ispozirala pored preslatkih krava, a zatim pokazala kako izgleda čitav predeo oko njenog sela, uključujući i autentičnu kuću i drvenu ogradu koja je okružuje.

POGLEDAJTE I:

PAPARAZZO: Pevačica UHVAĆENA KAKO ŠOPINGUJE na aerodromu, a JEDAN POTEZ ODUŠEVIO JE SVE (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac