Login/Registracija

Postao ugostitelj: Sin Goce Božinovske otvorio restoran, a ovako je pevačica reagovala na novi posao

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan pokrenuo je novi biznis. Naime, on je otvorio restoran u Beogradu, a navodno, novac koji je uložio je poklon koji je dobio od porodice Rodić za svadbu. 

– Mirko se potrudio da sve bude uređeno po meri i ukusu da gostima priušti maksimalni užitak. Mirko je dugo pričao sa svojima kod kuće, rešio je da novac koji je bio svadbeni poklon uloži u biznis. Inače voli kafane i provod, pa mu je ovo bio logičan potez. Od samog početka najviše dolazi ekipa s kojom se druži, ali i lokalci, koji žive nedaleko od objekta. S obzirom na to da je u toku Svetsko prvenstvo u Kataru, Mirko je obezbedio sve da bi mogli da se prate prenosi utakmica preko video-bima. Od starta ima podršku porodice s obe strane, a žena Bojana ga najviše bodri. Ona je rekla da na sve gleda kao na zajednički biznis iako je Mirko gazda – priča izvor blizak paru. 

Šijan je i sam priznao da je opremanje lokala u toku i da se sada radi na završavanju bašte, a da je samo unutrašnji deo restorana funkcionalan.

Super nam je u restoranu, odlično i, zasad, zaista sve ide kako treba. Lokal je još u pripremi, ali radi unutrašnji deo, pa već imamo goste. Uskoro će biti i bašta i sve što ide uz to, pa će biti još bolje. Planiram i proširenje posla – rekao Mirko, a majka Goca tvrdi da nikad nije bila ponosnija:

– Ponosna sam uvek na svog sina! Otkad sam ga rodila, ja sam ponosna na njega, a sada mi je ovo pokazalo da može sve da ostvari kad je uporan. Mi smo im za svadbu svašta poklonili, a na njima je bilo kako će poklone da iskoriste i u šta će da ulože novac – rekla je  Božinovska za Republiku.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković