Login/Registracija

Poslušajte: Evo kako zvuči novi hit „Lapsus band-a“ i Đanija! (VIDEO)

Folk pevač Radiša Trajković Đani privodi kraju pripreme za svoj prvi koncert u Beogradu a koliko želi da publici priredi pravi spektakl govori i to što je u saradnji sa najpopularnijim mladim bendom u regionu, „Lapsus bendom“ snimio novu pesmu koju će premijerno izvesti 8. aprila u Centru „Sava“.

Članovi najvećeg internet fenomena na Balkanu i popularni pevač našli su se u studiju kod hitmejkera Baneta Opačića, gde su ukrstili glasove, a kako je to zvučalo, uverite se i sami.

Oni će ovih dana snimiti i finalnu verziju pesme pod nazivom „Grešna vila“ koja će biti svojevrstan poklon za sve one koji budu došli na koncert popularnog pevača.

– Dogovor je pao za nekoliko minuta i radujem se što ću sarađivati sa ovim momcima koji su postali najveća muzička internet senzacija na Balkanu. To su postigli pevajući obrade, između ostalog mojih pesama, a sad će imati i autentičnu, našu zajedničku stvar da pevaju. Pesma će prvo izvođenje imati u Centru „Sava“ i nadam se da će publika na nju reagovati kao što smo mi reagovali kada smo je prvi put čuli – nije skrivao zadovoljstvo Đani, dok su miljenici mlade generacije već počeli da prave planove i o ekranizaciji numere.

– Želja nam je da pesma što pre dobije i spot. Čast nam je i zadovoljstvo što je Đani odlučio da baš sa nama snimi duet- rekli su momci čiji je poslednji spot za pesmu „Budalo“ oborio sve rekorde kao prva pesma u istoriji koja je bila na mestu broj jedan po gledanosti tokom pune dve nedelje u Srbiji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, sakupivši za 14 dana preko 4 miliona pregleda.

Autor: Grand online