Poslednje gostovanje Lane Toković na Grand televiziji: Ovako je pevačica govorila o mladim kolegama (VIDEO)

Capture 3 15

Pevačica Lana Toković danas je iznenada preminula posle kraće bolesti, a ova vest duboko je pogodila sve poštovaoce njene muzike, ali i brojne kolege.

Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se profesionalno bavila od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Capture 3

Ona je i nekoliko puta učestvovala na izboru pesme za Ervoviziju, a muzički stručnjaci za nju u govorili da je jedan od najboljih vokala.

Lana je posednji put na Grand televiziji gostovala 2019. godine, kada je upravo pričala o svom učešću na ovom takmičenju.

-Ovo takmičenje je lepo zamišljeno, baš kao nekad. Po 12. kompozicija, odlična je konkurencija. Zanimljivo je sada izdržati taj pritisak i poglede mladih kolega kako će se sve to dešavati tamo. Stvarno jedan adrenalin je kod mene, kao nekada – rekla je ona tada.

Capture 4 1

Pevačica je tada otvoreno govorila i o mladim kolegama, a kako je rekla njena generacija odrastala je u nekom zdravijem okruženju za razliku od ove generacije danas.

-Mi smo tako odrastali i radovali smo se nekoj zdravoj konkurenciji. Ako je nekome nešto falilo od kolega, znali smo da skinemo sa sebe i da damo njima. Nekako mi se ovi mlađi čine da nisu nekako druželjubili kao mi stariji – zaključila je ona za Grand pre nekoliko godina.

Capture 3 15

Podetimo, njen prijatelj je za domaće medije otkrio da je ona u januaru dobila koronu i završila u bolnici.

 Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA – kaže Lanin prijatelj.

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dve nedelje bila u komi.

– Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi – otkrio je izvor.

U videu pogledajte šta je Lana još rekla u poslednjem gostovanju na Grand televiziji.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grand magazin,
Autor: A. Milinković