Login/Registracija

„POSLE TOGA BI MOGLI DA ME PREVEZU U NEKU USTANOVU“ Pevačica odbila poziv za RIJALITI

Jelena Gerbec nije od onih pevačica kojima je najbitnije da su glavna tema u svim medijima, a svoju karijeru ističe da ne bi gradila na skandalima.

Međutim, pre izvesnog vremena kao bomba odjeknula je vest da se razvodi, a nakon nekog vrema sve je još više iznenadila informacija da se pevačica pomirila sa suprugom, međutim kako je rekla to nije uticao na njenu karijeru.

– Pa ne znam, ja nisam takav tip pevačice, to je verovatno neko ko me zna privatno pustio buvu… Nije uticalo na moj posao da sam imala više ili manje, od kako sam počela da radim imam posla konstantno, isto mi je sa skandalom ili bez i ne volim mnogo da se provlačim po medijima. Volela bih da sam malo ratobornija i da me ima, ali jednostavno mislim da mi to ne bi prijalo, nisam takav tip osobe, možda bi mi to samo još više smetalo – rekla je pevačica u emisiji „Grand news“ i dodala, da je svojevremeno imala ponudu da uše u jedan popularni rijaliti, ali da je poziv odbila:

– Mene su zvali još za „Farmu“, odavno je to bilo, još dok sam bila devojka i slobodna, ali nisam želela da uđem, sad naročito ne bih ulazila. Čudni su mentalni sklopovi tamo, ne bih ja mogla to da izdržim, svaka čast njima kako to sve izdržavaju, ali mislim da bih ja tamo pukla i da bi mogli samo da me prevezu u neku ustanovu i to je to.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić