Login/Registracija

Posle 2 decenije otkriveno zašto je Vendi ostavila Šešelja: „Nisam htela ZLATNI KAVEZ“

Lider radikala Vojislav Šešelj i pevačica Vesna Vukelić Vendi su posle više od dve decenije obelodanili detelje svoje ljubavne veze.

I dok je Šešelj tvrdi da su se zabavljali samo dva meseca, Vendi je priznala da je njihova ljubav trajala čak godinu dana, a sad je otkrila i zbog čega ga je ostavila.


– Kod mene nema tih ribolovačkih priča da je bilo ko slao helikopter po mene. Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi sa Vojislavom Šešeljom. Odgovarao mi je jer je u to vreme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme – rekla je i nastavila: 

– Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu sebe da gradim, a ne da budem u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam želela da žrtvujem svoj život zbog nekog gvožđa, skupih automobila, letovanja – otkrila je Vendi u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.


Inače, Vendi je nedavno objavila knjigu „Misteriaj crna žene“ u kojoj je ključna tema magija, tačnije sukob dobra i zla. 

–  Čovek uvek mora da ima plan A, plan B, plan C… Moj plan B je bila knjiga, ja sam počela da pišem i pre nego što se ovo čudo desilo. Čovek ako je multipraktik i talentovan, mora da bude na više frontova. Važno je da se nešto radi i knjiga je za spasenje duša ljudi. Knjiga je pisana pod blagoslovom mog duhovnika i ja sam u njoj dala recept kako da se zaštitimo od zla koje nam dahće za vratom- rekla je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. Ankić