Login/Registracija

Posle 16 godina braka par PRIZNAO: „PRELAZILI SMO JEDNO DRUGOM PREKO MNOGO STVARI“

Glumac Milan Kalinić uživa već šesnaest godina u skladnom braku sa suprugom Sandrom. Bračni par stvorio je zajednicu punu ljubavi i poštovanja koja je krunisana ćerkom Teom i sinom Vukom.

– Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu ipo dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavn i šarmantan- iskreno je objasnila Sandra za Story.

Ipak Milan tvrdi da šanse za uspeh veze zavise isključivo od partnerove okoline, a glumac je imao sreću da ga je Sandrina porodica kupila već na prvu loptu.

– Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. LJudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori- objašnjava Kalinić sa čime se njegova dugogodišnja supruga apsolutno slaže.

Za samu godišnjicu braka koju su obeležiri nedavno Milan je objavio fotografiju sa Sandrom i opisom oduševio mnoge.

– Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 g sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA– napisao je Milan.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović