Login/Registracija

PORUKA KOJA KIDA DUŠU: Supruga Marinka Rokvića dirljivim rečima rasplakala mnoge

Pre skoro godinu dana napustila nas je muzička legenda Marinko Rokvić koji je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i tri sina.

Od tada gotovo da ne prođe dan da njegovi najmiliji ne pomisle nja njega i njihove zajedničke momente koje su sačuvane na brojnim fotografijama.

Jednu od najdražih podelila je Marinkova supruga Slavica i dirljivm rečima rasplakala mnoge.

– Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima. Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. NEDOSTAJANJE!!!- napisala je gospođa Rokvić i izazvala lavinu dirljivih komentara i reči podrške među kojima se našla i poruka Nikole Rokvića.

– Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati- poručio je Marinkov naslednik.

POGLEDAJTE I

Na dan MARINKOVE SMRTI Nikola doneo VAŽNU ODLUKU: „TO JE BIO ZNAK“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović