Login/Registracija

PORODILA SE PRE SAMO TRI MESECA: Mia Borisavljević otkrila zašto je odlučila da se tako brzo vrati na SCENU (VIDEO)

Mia Borisavljević se pre samo tri meseca ostvarila kao majka, a već se vratila na muzičku scenu. Pevačica se odlično snašla u ovoj ulozi, mada su osudili njen potez da se samo dva meseca nakon porođaja vrati svom poslu. Gostujući u emisiji „Grand magazin“ pevačica je objasnila kako njen suprug Bojan Grujić i ona usklađuju svoje poslovne obaveze sa roditeljstvom i kako reaguje na komentare da se prebrzo vratila na scenu.


„Ema je baš zahvalna beba, jedino što moj posao zahteva da mnogo odsustvujem od kuće. Bojan i ja radimo zato što svaki normalan čovek mora da radi. Ja kao majka koja ne radi, ne znam kakav bi primer dala svom detetu. To što Bojanov i moj posao zahteva da budemo odsutni od kuće, ne znači da smo mi loši ljudi. Postoje predrasude da smo neozbiljni, da se igramo roditelja jer ljudi naš posao doživljavaju kao zabavu, a ne kao posao“, objasnila je pevačica.

„Ja tek sad planiram da se vratim na scenu sa punom energijom. Ono što tek treba da dođe se upravo sprema, a reč je o novom albumu i spotovima“, otkrila je pevačica u „Grand magazinu“.
Foto: Instagram,
Autor: I.Ankić