PONOVO NA NOGAMA! Amadeus bend se DIŽE IZ PEPELA i nastavlja u novom sastavu!

Nedavno smo pisali o popularnom muzičkom sastavu „Amadeus bend“ koji je nakon tragičnog gubitka bubnjara, ostao bez još jednog člana grupe, gitariste Milana Kordolupa.

9ee9aae3a19b81f777a5447e81cda96b266999f7

Iako se činilo da će se bend u jednom momentu raspasti, ovi momci su se podigli kao feniks iz pepela i snažno krenuli u nove pobede.

– Baš smo se uželeli svirke, publike, nastupa i bine i nas međusobno. Čak i kombija, koliko god da smo nekada bežali od toga, sada nam i on nedostaje – rekao je frontmen Džaja za „Grand news“ i dodao – Jedva čekamo da se sve ovo završi i da se vratimo polako našoj publici.

Grupa će ponovo svirati u svom punom sastavu, a na prvoj probi predstavljena su dva nova člana koja došla na mesto bubnjara i gitariste.

303ea2d31b0333339b1db73ea6fada684bcf7468

– Igor bubnjar je zamenio našeg Tokana i hvala mu što je smogao snage da dođe na njegovo mesto. Nije lako, emotivno, pošto su oni bili prijatelji, sesti umesto druga da radiš – istakao je Aleksandar klavijaturista.

Na mesto Milana koji će sada započeti solo karijeru, došao je Stefan koji će pored sviranja gitare i pevati, te na taj način biti zamena za Tokanov glas.

POGLEDAJTE I:

AMADEUS BEND ostaje bez još jednog člana? „Nakon 15 godina došlo je vreme za rastanak!“

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković