Login/Registracija

Ponavlja se posle 5 godina: Ljubu Perućicu pokosio virus, kroz sličan pakao već je prolazio uz jednu bitnu razliku (VIDEO)

Foto: Instagram ljubaperucica

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus zabrinuli su svoje pratioce poslednjim objavama, a poslednje se tiču njihovog zdravstvenog stanja.

Naime, oni su juče na Instagramu objavili da su se našli pod udarom virusa , a sada se pevač ponovo oglasio na mrežama, objavio snimak, i istakao da je ovo pakao što mu se dešava.

-Kažu da ovaj virus traje dve nedelje, i sad imam 38.5. Ja ću poludeti ako budem morao da ležim 14 dana sa ovom temperaturom, ovo je pakao – rekao je Ljuba.

Ona je istakao da uzima sve neophodne lekove, hrani se zdravo, ali da mu ništa ne pomaže.

-Verujte mi pijem sve, antibiotik, probiotik, sirup za kašalj, za imuniter, inhalacija, i na sve to kupanje u alkoholu da skinemo temperaturu pred spavanje jer bude 39.5 stepeni. Jedem supice, voće, limunade, šerbet. šajeve… Uzimam bukvalno sve, bukvalno i opet gorim ceo dan. Ovo je pakao – napisao je Ljuba u opisu ovog snimka.

Katarina je priznala i da su sličan doživljaj imali pre pet godina, samo što je tada on bio u ulozi doktora koji je alkoholom mazao svoju lepšu polovinu.

Kako stoje stvari sada je suprotno.

Podsetimo, Katarina i Ljuba su juče zabrinuli sve kada su objavili snimak na kome leže u krevetu, bledi i iscrpljeni, objasnivši pratiocima o čemu se radi.

– Ljubo, hoćemo preživeti ovo? Ne znam šta je, ali je strašno– rekla je Katarina kada su oboje počeli da kašlju, nakon čega je Ljuba rekao kako se nada najboljem.

Pratioci i fanovi uputili su im želje za brz oporavak uz reči podrške i ljubavi.

Foto: Instagram ljubaperucica,
Autor: A.Dačić