Login/Registracija

Ponavlja joj se ista stvar, Nataša Bekvalac uputila ćerki emotivnu poruku: „Sve razumeš kao velika“ (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac danas ponovo ima veliki povod za slavlje. Njena najstarija ćerka Hana puni 16 godina, a ponosna majka uputila je emotivnu poruku naslednici putem društvenih mreža zahvaljujući joj se što je najbolja ćerka na svetu, istovremeno joj objasnivši da neće moći večeras da bude na njenom slavlju.

-Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja – napisala je Nataša.

Pevačica je svojoj najstarijoj ćerki koju je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem kupila rođendanske poslastice, a uvod u veliku žurku priređen je sinoć kada je blizinu njihovog doma obasjao vatromet u čast Haninih 16 godina.

Foto: Printscreen Instagram Nataša Bekvalac

Čestitke ćerki i mami neprestano pristižu, a pevačici je ovo treće slavlje u nisu u poslednjih dvadesetak dana, s obzirom da je krajem fenruara njena ćerka Katja napunila 5 godina, a pre neki dan je i Natašina sestra Kristina slavila rođendan.

Podsetimo, Nataša je nedavno pričala za roditeljstvu istakavši da sama obavlja sve majčinske poslove.

 Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored– rekla je nedavno Nataša i dodala:

Foto: Instagram Nataša Bekvalac

– Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve– iskrena je Nataša koja je priznala i da poprilično kontroliše ćerku:

– Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kada prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to drugaricama– priznala he pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić