Login/Registracija

Pola estrade na promociji „OK benda“, frontmen Goran priznao da ima tremu pred koncert (FOTO)

U velelepnom ambijentu hotela „Nota“ na Vračaru, održana je promocija albuma „OK benda“ pod nazivom „Tako privlačiš“. Da je pomenuti beogradski bend omiljen među svojim kolegama videlo se i po broju poznatih koji su došli na promociju, te smo tako među zvanicama sreli Acu Pejovica, Sergeja Ćetkovica, momke iz Tropiko i Leksington benda, Dragana Brajevica Braju, Aleksandru i Filipa Živojinovića, Dejana Matića, Draganu Katić, Endžija Mavrića i mnoge druge.Svi zajedno uživali su u novim pesmama što je bilo i svojevrsno zagrevanje za 28. decembar za kada je zakazan koncert u centru „Sava“ u organizaciji „Kamarad produkcije“.

„Uzbuđen sam zbog novih pesama, zbog koncerta i presrećan zbog mojih kolega i prijatelja koji nam, ne samo večeras, već i u godinama za nama pruzaju veliku podršku“, izjavio je Goran Gluhaković dodajuči da im tremu pred zakazani koncert.

Bend je objavio pesmu „Blokiraj mu broj“ kojom su i počeli promociju novog albuma posle 11 godina diskografske pauze. 

Podsećamo, „OK bend“ je zvanično osnovan 1997. godine predvođen sjajnim Goranom Gluhakovićem frontmenom dobrih dečaka i do sad je objavio šest albuma. Na koncertu će publika uživati kako u novim pesmama tako i u njihovim neprolaznim hitovima među kojima su „Ferari crveni“, „Oko mene lete svi“, „A u međuvremenu“,“Moja rano“ i drugi.

Pogledajte kako je bilo na promociji: 

Autor: A. B.