Login/Registracija

Pogledajte kakvo iznenađenje je pevač Ljuba Perućica pripremio supruzi u kasne sate, otkrio skriveni talenat (VIDEO)

ljuba perucica vencanje

Zvezda Granda Ljubomir Ljuba Perućica već niz godina uživa u ljubavi sa lepom voditeljkom Katarinom Kolozeus. Mladi par je 2019. godine rekao sudbonosno „Da“. Oni ne kriju koliko su opijeni ljubavlju, uvek nasmejani prosto su neodoljiv par koji zrači pozitivom.

Bračni par je nedavno otkrio javnosti svoju neopisivu sreću koja je dugo čekana. Povod je bio da uskoro postaju roditelji.

-Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu sto dolazi! Hvala gospodu Bogu! – napisao je on tada.

ljuba perucica

Supruga pevača je na svom Instagram profilu podelila snimke koji oduševljavaju! Ljuba pored svog talenta za pevanje poseduje još skrivenih talenata. Naime na snimku vidimo da se pevač stopio sa kuhinjom i da poseduje neverovatne kulinarske tehnike.

Muž za poželeti! U kasne sate je pripremao picu poput pravog Italijana, a pratiocima je krenula voda na usta od odabira sastojaka. Krajnji rezultat je izgledao izvrsno, a nama ostaje da se pitamo od koga je nasledio veštine.

Ponosna Katarina se pohvalila i stomakom koji polako ali sigurno raste, a trudnica u šestom mesecu izgleda fenomenalno, srećno i zadovoljno, a kako i da ne bude kad ima ovako brižnog supruga pored sebe.

ljuba 5

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: J.R.