Login/Registracija

POČEO JE SPEKTAKL: Uoči koncerta Zorica Brunclik NEĆE DA SE NERVIRA: „Uvek će biti nezadovoljnih“ (VIDEO)

Nekon nekoliko odlaganja, Zorica Brunclik večeras će održati spektakularan koncert na Tašmajdanu.

Pre samog izlaska na binu izdvojila je vreme da pokrazgovara sa pripadnicima sedme sile koji su se okupili u velikom broju i željno čekali da čuju kako se oseća pred početak.

-Poželela sam ovo što se upravo dešava. Prvo vas u ovolikom broju, drugo, sve ono što će se večeras dogoditi i sve koji su uvažili Zoricu Brunclik kao nekoga ko postoji na ovoj estradi toliko decenija– rekla je pevačica.

Zorica priznaje da su pripreme za koncert bile naporne, ali da je sve vreme postojala doza sumnje.

– Jeste, zato što smo mi to toliko odlagali, na kraju sam pomislila da je i ovo šarena laža i da će  neko reći da opet ne može, ali srećom tu smo večeras– radosno je istakla Brunclikova.

Tokom svoje višedecenijske karijere iznedrila je veliki broj hitova, koje je nemoguće sve otpevati za nekoliko sati koncerta, što je stvaralo probleme tokom pripreme repertoara.

– Uvek će biti nezadovoljni, ne želim više da se sekiram uvek će neko reći: „A ona pesma?“, mi smo se trudili, 70 pesama ima znam da će biti nezadovoljni što nije baš ta bila, ali ćemo se truditi da kroz ovaj repertoar budu zadovoljni– objasnila je Zorica.

Zvezda je zablistala u šljokičavom kompletu sa detaljima od cveća koji su pratili dužinu tela, a na pitanje da li će poneti i neki seksi stajling šaljivo je odgovorila.

– To je samo za Miroljubove oči- sa somehom je uzvratila.

Gest jedne gospođe, koja je u ime žena koje nisu mogle da dođu večeras zbog situacije na Kosovu, doveo je Zoricu do suza. 

– One rade tradicionalne srpske vezove i to je bilo predstavljeno u okviru Dana naše kulture u Parizi i na njihovoj nedleji mode, a pošto ste vi njihova kraljica one su želele da vam pošalju njihov ručni rad kao skromni poklon – objasnila je godpođa.

– De nađe da se sad zarozam od plakanje Hvala vam od srca, to ću sigurno imati na nekom od nastupa– zahvalila se Brunclikova čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ D. Bukovčić