PO UZORU NA ŠABANA ŠAULIĆA: Emir Habibović otišao da hvata ribu, svi se pitaju gde je Tamara Selimović (FOTO)

tamara i emir

Kad nema nastupe i obaveze u Beogradu Emir Habibović voli da ode na pecanje. Ali dok njegove kolege i strastveni pecaroši mahom hladno vreme provode na Dunavu, pevač to radi malo drugačije.

Emir tvrdi da je za njega najbolja avantura kada sa prijateljima uzme brod i otisne se put mora, a da je odličan pecaroš svedoči i ulov koji je podelio putem društvenih mreža.

Screenshot 20221123 141343 Instagram

Par dana mi je bio haos sa poslom, pa sam ugrabio malo vremena i skoknuo do rodnog Bara. Sad uživam, malo pecam, malo se vozim brodićem, malo provodim vreme sa porodicom – kaže Emir za Grand i dodaje da je njegov mir upravo na moru.

Kako svoje slobodno vremene voli da provede sa porodicom, a često na pecanje vodi i suprugu Tamaru Selimović, sve je zanimalo zašto mu ona ne pravi društvo.

-Tamara je sa bebom, mala je, pa još uvek ne može da je ostavi. Polako, biće vremena- odgovara Emir i dodaje da ulov svakako nosi njoj.

Kaže da peca od svoje 15. godine, kao i da tokom dugogodišnje pecaroške karijere može da se pohvali fantastičnim ulovima.

IMG 20221123 204204 617

Iako ljubav prema pecanju datira još iz tinejdžerskih dana, pevač ne krije da je pecanje dodatno zavoleo uz kralja narodne muzike Šabana Šaulića, sa kojim je često išao u Krčedin.

-Dosta toga sam naučio od njega, najpre kako da se ponašam s ljudima, dosta saveta mi je dao o pevanju. Mnogo sam grešio dok ga nisam upoznao. Uvek kada popije zvao me telefonom, jedva sam čekao da se nađemo kod njega u Krčedinu ili u Beogradu. Svakog ponedeljka ili utorka okupljalo se nas desetak jer je on radio vikendom, nedelja se odmora i onda su prva dva dana bila rezervisana za druženje – otkrio je svojevremeno Emir detalje druženja sa Šabanom.

BONUS VIDEO: Proslava povodom rođenja deteta

Foto: Instagram/Grand,
Autor: I. Ankić