Login/Registracija

„PLAŠILA SAM SE DA NEĆU MOĆI“, Vesna Đogani ispričala sve o DEPRESIJI sa kojom se suočila

Već goodinama unazad bračni par Đogani sa decom boravi na crnogorskom primorju gde su pronašli svoju oazu mira te i ovog leta uživaju tamo. Iako ih ljudi prepoznaju i zaustavljaju na svakom ćošku, Vesni i Đoletu to apsolutno ne smeta, budući da osim odmora rade i nastupaju

Već godinama ostavljaju utisak jednog od najskladnijih parova sa estradne scene, ali i požrtvovanih roditelja koji su se posvetili vaspitanju i odrastanju dece u koje ulažu svoj maksimum.

Ponosni roditelji sina Adriana i ćerke Laure ne kriju da su se susretali sa problemima i preprekama tokom roditeljstva koje su zajedničkim snagam prebrodili i potpuno otvoreno priznali da su u tome imali pomoć psihijatra.

– Prvih šest meseci od Adrinaovog rođenja patila sam od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam ni znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo i što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano. Unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem jaka, da se posvetim sinu i ništa više.od toga, ali ja nekkao na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos sa njim– ispričala je pevačica koja se u tim momentila nije libila da potraži pomoć psihijatra.

Ipak, kada se drugi put stvarila kao majka i rodila mezimicu Lauru sve se promenilo, a iskustvo je učinilo svoje.

– Kasnije, kada sam rodila već Lauru, mnogo sam drugačije gledala na sve stvai i sve je nekako bilo lakše- priznala je Vesna.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović