Login/Registracija

„PLAKALA SAM ZBOG NJE“: Bugarska zvezda se izvinila Dragani Mirković, a onda je učinila nesvakidašnji GEST

Dragana Mirković nedavno je priredila muzički spektakl u Bugarskoj, a koliko ih je opčinila svedoči i to što njihovi mediji i dalje pišu o koncertu u Vidinu. 

Balkanska zvezda ostavila je snažan utisak na Bugare, baš kao i na njihove najveće muzičke zvezde, među njima se našla i pop-folk diva Roksana koja je pevačici u znak izvinjenja i zahvalnosti poslala 120 crvenih ruža. 

Ekipa Grand Online-a kontaktirala je Roksanu kako bi saznala zbog čega je morala da se izvini pevačici. 

– Cveće je izvinjenje Dragani što nisam mogla da prisustvujem koncertu na koji sam bila pozvana. Imala sam obaveze, tačnije već sam zakazala humanitarni koncert koji je bio udaljen 400 kilometara od Vidina – kaže Roksana. 

Pored buketa ruža, Roksana je poslala i plišanu igračku i nakon koncerta obratila se balkanskoj zvezdi u video pozivu.  

–  Dvanaest godina sam na velikoj sceni i nakon toliko koncerata i susreta sa mojim fanovima, nakon toliko nagrada, prvi put sam osetila da mi srce jako i ludo lupa kada me je Dragana pozvala da joj budem gost. To je najveća nagrada u mojoj karijeri i najlepši osećaj. Plakala sam kada sam dobila poziv od organizatora, zato mi je bilo jako žao što sam na kraju bila sprečena da dođem na njen koncert. Cveće, meda i lično napisana poruka je samo delić mog izvinjenja – kaže Roksana i otkriva nam šta je napisala Dragani. 

– Da bude živa, zdrava i jako sretna, da ostane lepa i dobra osoba. I da zna da je u mom životu najbolji primer uspešne žene, majke i pevačice. Ne volim samo njenu muziku, već i njen način života i razmišljanja. Ona je za mene velika zvezda, zato sam joj i poručila da mi je idol i da je jako volim – rekla je bugarska pevačica koja je nakon toga dobila poziv od Dragane da prisustvuje snimanju njenog novogodišnjeg programa.

–  Radujem se ovogodišnjem novogodišnjem programu. Zagrliću je i pevati joj moju „Kraljicu“- obećava Roksana. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić