„Pisalo se da sam gej“ Mima Karadžić uspešno skrivao emotivne partnerke, a mnogi ne znaju da je bio i u braku (FOTO)

a9bad2a1bf084476d686c5f182124908934a5dd9

Mima Karadžić godinama nosi epitet „večitog neženje“ i velikog zavodnika, međutim malo je poznato da glumac iza sebe ima jedan brak.

Naime, on se 1992. godine oženio sa Sunčicom Đurić, posle samo nekoliko meseci zabavljanja.

U to vreme je on pozirao za naslovnu stranu jednog magazina sa mladom koja je nosila cvet u kosi, ponevši elegantno teget odelo.

Glumcu je kum na venčanju inače bio njegov kolega Žarko Laušević, sa kojim je dobar prijatelj još od studentskih dana.

-Mima sa ženom – pisalo je u objavi.

Mima je govorio ranije o svom privatnom životu.

-Imao sam ja razne varijante, razne periode, pisalo se da sam gej, da sam ovakav… Sve sam ja bio… Ali navikao sam, i prošao sam sve to. I jednom je bio naslov da sam rekao „Brak je sjajan, ko voli“ i stvarno tako mislim. Ja nisam u tom fazonu, prema tome, nikom ništa. Što bih ja objašnjavao ljudima… – rekao je Karadžić, pa objasnio da fotografija o kojoj se pričalo, a na kojoj je sa jednom devojkom bilo fotografisanje za jedan časopis.

MIMA KARADZIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 30 ok


O svojoj tadašnjoj emotivnoj partnerki nije govorio jer ona nije bila deo javnog sveta.

-Bio sam u braku sa jednom divnom ženom sa kojom sam 1992. godine imao svadbu za pamćenje. Mnogima je bilo čudno što o tome nisam govorio, a moj rezon je taj da ona kao osoba koja nije javna ličnost i koja je posle mene zasnovala novi život nije dužna da nailazi na bilo kakve informacije o sebi u medijima koje bi iznosio njen bivši muž – rekao je glumac.

86a835f3bbe7726e8b74cbe7f4b66735250986c7

Nažalost brak Mime Karadžića nije potrajao, ali glumac nije izgubio veru u ljubav i ističe da je nakon razvoda još nekoliko puta iskreno voleo.
Iako se više nije ženio, Mima je kazao da je imao priliku da voli.

-Imao sam tu sreću da sam nekoliko puta u životu doživeo tu veliku i pravu ljubav. Nije mi bio potreban papir da bih im pokazao da ih stvarno volim, prosto smatrao sam da to ne bi te ljubavi učinilo većim i boljim – ispričao je Mima svojevremeno za „Bazar“.

BONUS VIDEO: Oženio se Dženan Rakić – Romantična svadba u Bihaću

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić