Login/Registracija

Pevaču zapretili ispred zgrade u kojoj živi, hitno se oglasio i otkrio šta se dogodilo

Pevač Amel Ćeman Ćemo danas je doživeo neprijatnost kad je izašao iz svoje zgrade i otišao do svog automobila. On je našao preteću poruku zakačenu za brisače.

-Parkirao sam lepo i propisno ispred zgrade, o tome inače strogo vodim računa i pronašao sam kada sam se vratio preteću poruku zakačenu za brisače. Pisalo je: „Ako se još jednom ovako parkiraš, ostaćeš bez retrovizora!“. To me najviše užasava kod ljudi kada demonstriraju silu onda kada ih niko ne vidi! – otkrio je Ćemo za Kurir.


Ipak je ostalo nejasno kako je pevač uspeo nekoga da iziritira svojim parkiranjem, s obzirom da vozi zaista mali automobil.

Podsetimo, Ćemo je nedavno ponosno istakao za Grand da već pet godina unazad vozi smarta i da mu ni njegova korpulentnost ne predstavlja problem da se smesti u svog četvorotočkaša.

-Već 5 godina ne izlazim iz tog automobila. On mi služi za vožnje po gradu, ali, verovali ili ne, svake godine sam išao u Crnu Goru sa njim zato što je kabriolet. Jednog leta sam čak išao i na more u Grčku sa njim. Lepo je. Skinem krov, stavim šeširić, lagano, muzikica. Neka vodica pored, i samo lagano – otkrio je Ćemo za Grand.


Nije tajna da su besne mašine pripadnicima jačeg pola slaba tačka ali Ćemo ne odustaje od svog ljubimca na 4 točka.

-Nisam neki ljubitelj automobila, ali uglavnom volim velike dugačke četvorotočkaše, limuzine. Ali smart je potreba. Kupio sam ga iz potrebe da bi mi služio za gradsku vožnju i nikad se nisam pokajao. Mislim da ga nikada i neću menjati – rekao je nedavno Ćemo za Grand.

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: A.Dačić