Login/Registracija

Pevačicu UHODIO OBOŽAVATELJ, pronašla UREĐAJ ZA PRAĆENJE na automobilu

Poznata pevačica Nina Badrić, već izvesno vreme se suočava sa velikim problemom, jer je jedan od obožavatelja uhodi i prati. Poslavši joj nebrojeno prisma i dolazivši joj na kućnu adresu, pomenuti uhoda je pevačici narušio privatnost, a ona je sada skupila hrabrost i da se suoči sa njim.

– Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela – otkrila je Nina za hrvatski „Jutarnji“ list.

Da stvar bude još gora, Badrićeva je na svom automobilu pronašla i uređaj za praćenje, te istog trena kontaktirala nadležne organe.

– Nakon što sam dotičnog više puta kroz miran razgovor pokušala zamoliti da me ostavi na miru i prestane uhoditi, bila sam prinuđena da potražim pomoć od policije. I to je najbolje što sam mogla da uradim. Ubuduće neću čekati niti jedan dan. Takve osobe se uvek okome na nezaštićene žene i u takvim situacijama mi je žao što pored sebe nemam jednog Supermena pa da stisne jednu pedagošku takvim osobama – iskrena je ona.

Badrićeva je zahvaljujući policiji dobila sudsku zabranu prilaska ali da joj je žao što pored sebe nema jednog „Supermena“ koji bi se pozabavio ovakvim stvarima.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković